Svi zaposleni u državnoj administraciji stigli na vrijeme na radna mjesta

Crna Gora (mozakUbime) - Nakon što je Vlada Crne Gore, pod obrazloženjem ušteda, radno vrijeme vratila na period od 07:00 - 15:00h, zabilježen je nesvakidašnji događaj. Svi zaposleni u državnoj administraciji došli su na vrijeme na svoja radna mjesta!

Ovaj događaj je iznenadio i prvog među jednakijima, premijera Duška Markovića, koji nije krio svoje oduševljenje novom situacijom pa je promptno sazvao konferenciju za medije na kojoj se zahvalio svojim podanicima.

"Iako nas prati glas da smo lijeni i neradnici, te da zato radimo u državnoj administraciji, jutros smo dokazali da to nijesmo. Dokazalo se da je i ova odluka Vlade, kao i mnoge druge, donesena nakon duboke analize i sprovedenog fiskalnog uticaja na budžet. Mi smo ozbiljna organizacija i ozbiljno pristupamo svom poslu. Ne kao neke opozicione partije koje donose čudne zakone." iskoristio je Marković priliku da, još jednom, prozove opozicione poslanike.

I rukovodioci organa su bili iznenađeni novim, nesvakiidašnjim događajem. Kazali su nam da je fenomenalno da su zabilježena kašnjenja od 0-5 minuta, što se može smatrati sporijim penjanjem uz stepenice, kao i traženjem ček kartica u ženskim torbama, što je dovodilo do sporosti.

"Iako smo zadovoljni što kašnjenja gotovo da i nema, ipak moramo naglasiti da to i nije toliko dobro. Ovo znači da sada moramo i mi da dolazimo na vrijeme. Sagledaćemo sve mogućnosti i, ukoliko se ovaj trend nastavi, zatražićemo od Vlade da uvede obavezno kašnjenje na posao od najmanje 35 minuta." istakao je naš sagovornik rukovodilac, koji je želio da ostane anoniman ali je naglasio da priča u ime svojih 50 kolega rukovodilaca.