NGG Posjetimo Miloša prikuplja potpise i poklone

Neformalna grupa građana "Posjetimo Miloša" otpočela je na Trgu republike u Podgorici prikupljanje potpisa i poklona koji će biti uručeni Milošu Maroviću prilikom sjutrašnje posjete u bolnici Codra.

Naime kao što je poznato, nakon jučerašnjeg saslušanja u VDT-u najmlađem Maroviću je opdređeno 72 časovno zadržavanje pa je on iz Tužilaštva prebačen u ovu privatnu Bolnicu.

Građani su se samoinicijativno okupili kako bi svi zajedno pošli u posjetu i uručili poklone Milošu jer, kako kažu, većina članova njegove porodice se već nalazi u Spužu, a Svetozar i Đurđina Marović uporno ćute.

"Nijesmo ni slutili da će se ovoliki broj građana odazvati našem pozivu i željeti da posjeti našeg Miloša. Ono što ekskluzivno možemo da saopštimo za portal mozakUbi.me je da smo u neformalnom razgovoru sa Vrhovnom državnim tužiocem Ivicom Stankovićem dobili odobrenje za našu akciju, te da će on isto potpisati sjutra."

Pored Podgorice ista akcija se, što se dalo i očekivati, realizuje i u Budvi pa će ove dvije grupe građana zajednički sjutra posjetiti Miloša i dati mu podršku da što prije ozdravi kako bi dokazao da je sve stekao sa svojih deset prsta.

Okupljeni su horaski poslali poruku Milošu

"Izdrži Milošeee!!!" prolomilo se ulicom Slobode.

Izvor slike © cdm.me